dhr Erik Göertz

Secretaris

Mail het bestuur

 

Foto EGIk ben ruim 40 jaar werkzaam geweest in de high-tech/semiconductors industrie, en heb daarin diverse managementfuncties bekleed. Daarnaast ben ik actief in het mede-besturen van diverse verenigingen.

In 2021 ben ik aangesloten bij de stichting Mentorschap ZO Brabant en heb de zorg als mentor van een cliënt met psychische problemen op me genomen.

Deze probeer ik zo goed mogelijk te begeleiden door hem regelmatig te bezoeken (en iets lekkers voor hem mee te nemen) en door te zorgen dat hij de juiste zorg krijgt voor zijn complexe situatie. Daarvoor heb ik regelmatig overleg met zijn persoonlijk begeleider, psychiater en psycholoog van de zorginstanties, met de bewindvoerder over de financiële aspecten en ook met de rechtbank als het gaat over een zorgmachtiging. Ik heb het gevoel dat ik écht iets kan betekenen voor mijn cliënt en bijdraag aan meer kwaliteit van leven voor hem.

 Daarbij word ik professioneel gesteund door de medewerkers van de Stichting Mentorschap ZO Brabant, waar ik altijd met vragen aan kan kloppen. Ook de intervisie werkgroepen “Samen sparren”, die door de Stichting worden georganiseerd, helpen mij verder op weg als mentor.

 In 2023 ben ik toegetreden tot het bestuur van de Stichting Mentorschap ZO Brabant, met als doel om mijn management en bestuurservaring in te zetten voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van de Stichting.
Verder besteed ik mijn vrije tijd voornamelijk aan het spelen van golf, het bespelen van de bes-bas, tuinieren, caravan-vakanties en wandelen.