Wil van der Laak

2023pasfoto Wil van der Laak

Mijn naam is Wil van der Laak, woonachtig in Veldhoven en gepensioneerd. Sociaal nog heel actief. Ik heb op veel plaatsen als hulpverlener gewerkt, de laatste 20 jaar in de re-integratie waarbij ik ook Arbeidsmediator en Vertrouwenspersoon was. Op dit moment ben ik alleen nog Vertrouwenspersoon voor ca. 15 organisaties, betaald en onbetaald.

Ik werk als vrijwilliger zonder last- en ruggespraak bij Mentorschap Zuidoost Brabant in wat formeel heet: Klachtencontactpersoon. Zowel voor cliënten, als voor relevante betrokkenen uit de omgeving van cliënt. En ook voor de mentoren van Mentorschap Zuidoost Brabant zelf.

Iedereen kan telefonisch of per mail contact met me opnemen. Als ik niet bereikbaar ben, spreek dan de voicemail in en ik bel zo snel mogelijk terug. Het resulteert vervolgens meestal in een snelle afspraak op een veilig terrein. Mijn werkwijze is de-escalerend en zo stil mogelijk. Ik probeer mij zo onpartijdig mogelijk op te stellen.

Over mijn werkwijze als gecertificeerd Vertrouwenspersoon vind je meer op de website van de beroepsvereniging: Gedragscode - LVV (lvvv.nl)

Eens per jaar rapporteer ik aan het bestuur van Mentorschap Zuidoost Brabant, zo anoniem als maar mogelijk. Verdere vragen? Neem contact met me op en ik hoop dat we te zijner tijd verder kennis kunnen maken.

Wil van der Laak

info@vanderlaak-ta.nl

06 28157402