mw Noor Planje

Voorzitter 

Noor Planje. Nadat het eerste Bestuur van de Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant de organisatie heeft vormgegeven, in samenwerking met de zorgverleners waar onze cliënten meestal vandaan komen, ben ik gevraagd om als voorzitter.

Verder uitvoering te geven aan de doelstelling en beleid van het Mentorschap.

Tot op de dag vandaag vind ik dit een eervolle functie om mede met onze bestuursleden, manager, medewerkers en de vele vrijwilligers zorg te dragen voor de minderbedeelde mens qua gezondheid en welzijn.

Hoewel ik niet uit de wereld van welzijn of gezondheid kom, voel ik veel affiniteit voor en met iedereen die hierin werkzaam is.

Werkzaam in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs heb ik vele jonge mensen begeleid in de facilitaire dienstverlening en m.n. in de omgeving van verpleeg- bejaarden -ziekenhuizen.

Vervolgens heb ik mijn maatschappelijke interesse verlegd naar de lokale politiek, daarna actief in het Openbaar Bestuur als burgemeester.

Diverse bestuur functies, zowel binnen als buiten de politiek, hebben me geleerd hoe belangrijk het vrijwilligers werk is in onze samenleving.

Dankbaar te zijn, dat er een groot aantal mensen is, die hun vrijetijd wil besteden aan de medemens die dringend ondersteuning nodig heeft op het gebied van welzijn.

Betrokkenheid bij cliënt en vrijwilliger staat hoog in ons vaandel.

Als Bestuur besteden we hier aandacht aan door het organiseren van diverse leermomenten voor iedereen die hiervoor open staat.

We willen een lerende organisatie zijn die meegaat in de snelle ontwikkelingen en veranderingen van onze moderne samenleving.

Bestuur

dhr Rob Lammers

Vice-voorzitter

Rob Lammers, in dagelijkse leven werkzaam bij GGz Eindhoven, beleidsadviseur en ambassadeur cliënten en naastenbelangen. Al sinds oprichting gecharmeerd van de doelen van de Stichting mentorschap.

Lees meer …

dhr Ad van den Brand

Secretaris

Mail het bestuur

Mijn naam is Ad van den Brand, woon in Helmond.
Ik ben ruim 43 jaar werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
En tot de dag van vandaag ben ik blij dat ik iets voor hen mag en kan betekenen.

Lees meer …

dhr Jan Kuijsten

Penningmeester

 "Ik ben Jan Kuijsten. Tot halverwege 2017 heb ik meer dan 37 jaar in de pensioenwereld gewerkt. Enige tijd na mijn gedeeltelijke pensionering hoorde ik een spotje op de radio, over het tekort aan mentoren.

Lees meer …

dhr Jo Budziak

Lid

Jo Budziak, na 40 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie zocht ik naar een nuttige en zinvolle besteding van mijn vrije tijd. Medio 2012 las ik een artikel in het Eindhovens Dagblad dat er mentoren werden gezocht.

Lees meer …

dhr Erik Göertz

Lid

Foto EG

Ik ben ruim 40 jaar werkzaam geweest in de high-tech/semiconductors industrie, en heb daarin diverse managementfuncties bekleed. Daarnaast ben ik actief in het mede-besturen van diverse verenigingen.

In 2021 ben ik aangesloten bij de stichting Mentorschap ZO Brabant en heb de zorg als mentor van een cliënt met psychische problemen op me genomen.

Lees meer …

mw Ans Verdonck

Lid

Team

Patrick Vermeeren

Manager

06-10945367

Mail Patrick

Hanneke Franse

Secretariaat  

     Hanneke thumbnail ca015ace 2fb5 4713 b236 bf21db21d510 Hanneke                 

Mail Hanneke 

 

Regio-ondersteuners

 

Dick Lambermont

Rikie Mehagnoul

Wim Scheepens

Klachtencontactpersoon

Wil van der Laak

2023pasfoto Wil van der Laak

Mijn naam is Wil van der Laak, woonachtig in Veldhoven en gepensioneerd. Sociaal nog heel actief. Ik heb op veel plaatsen als hulpverlener gewerkt, de laatste 20 jaar in de re-integratie waarbij ik ook Arbeidsmediator en Vertrouwenspersoon was. Op dit moment ben ik alleen nog Vertrouwenspersoon voor ca. 15 organisaties, betaald en onbetaald.

Lees meer …