dhr Erik Göertz

Secretaris

Mail het bestuur

 

Foto EGIk ben ruim 40 jaar werkzaam geweest in de high-tech/semiconductors industrie, en heb daarin diverse managementfuncties bekleed. Daarnaast ben ik actief in het mede-besturen van diverse verenigingen.

In 2021 ben ik aangesloten bij de stichting Mentorschap ZO Brabant en heb de zorg als mentor van een cliënt met psychische problemen op me genomen.

Deze probeer ik zo goed mogelijk te begeleiden door hem regelmatig te bezoeken (en iets lekkers voor hem mee te nemen) en door te zorgen dat hij de juiste zorg krijgt voor zijn complexe situatie. Daarvoor heb ik regelmatig overleg met zijn persoonlijk begeleider, psychiater en psycholoog van de zorginstanties, met de bewindvoerder over de financiële aspecten en ook met de rechtbank als het gaat over een zorgmachtiging. Ik heb het gevoel dat ik écht iets kan betekenen voor mijn cliënt en bijdraag aan meer kwaliteit van leven voor hem.

 Daarbij word ik professioneel gesteund door de medewerkers van de Stichting Mentorschap ZO Brabant, waar ik altijd met vragen aan kan kloppen. Ook de intervisie werkgroepen “Samen sparren”, die door de Stichting worden georganiseerd, helpen mij verder op weg als mentor.

 In 2023 ben ik toegetreden tot het bestuur van de Stichting Mentorschap ZO Brabant, met als doel om mijn management en bestuurservaring in te zetten voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van de Stichting.
Verder besteed ik mijn vrije tijd voornamelijk aan het spelen van golf, het bespelen van de bes-bas, tuinieren, caravan-vakanties en wandelen.


 

Bestuur

mw Noor Planje

Voorzitter 

Noor Planje. Nadat het eerste Bestuur van de Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant de organisatie heeft vormgegeven, in samenwerking met de zorgverleners waar onze cliënten meestal vandaan komen, ben ik gevraagd om als voorzitter.

Lees meer …

dhr Rob Lammers

Vice-voorzitter

Rob Lammers, in dagelijkse leven werkzaam bij GGz Eindhoven, beleidsadviseur en ambassadeur cliënten en naastenbelangen. Al sinds oprichting gecharmeerd van de doelen van de Stichting mentorschap.

Lees meer …

dhr Jan Kuijsten

Penningmeester

 "Ik ben Jan Kuijsten. Tot halverwege 2017 heb ik meer dan 37 jaar in de pensioenwereld gewerkt. Enige tijd na mijn gedeeltelijke pensionering hoorde ik een spotje op de radio, over het tekort aan mentoren.

Lees meer …

dhr Theo Coppens

Lid

mw Ans Verdonck

Lid

Team

Patrick Vermeeren

Manager

06-10945367

Mail Patrick

Hanneke Franse

Secretariaat  

     Hanneke thumbnail ca015ace 2fb5 4713 b236 bf21db21d510 Hanneke                 

 

 

 

Mail Hanneke 

 

Regio-ondersteuners

 

Dick Lambermont

Rikie Mehagnoul

Wim Scheepens

Klachtencontactpersoon

Wil van der Laak

2023pasfoto Wil van der Laak

Mijn naam is Wil van der Laak, woonachtig in Veldhoven en gepensioneerd. Sociaal nog heel actief. Ik heb op veel plaatsen als hulpverlener gewerkt, de laatste 20 jaar in de re-integratie waarbij ik ook Arbeidsmediator en Vertrouwenspersoon was. Op dit moment ben ik alleen nog Vertrouwenspersoon voor ca. 15 organisaties, betaald en onbetaald.

Lees meer …